SPOR

KADINLAR KAZANDI

Batman Belediyespor: 2-Kayseri Gençlerbirliği:0

KADINLAR KAZANDI
20-05-2019 20:17
Google News

 

2.Lige yükselme dörtlü final grubu ilk maçında Kayseri Gençlerbirliği'ni ağırlayan 1955 Batman Belediyespor Kadın Futbol Takımı, rakibini her iki devrede bulduğu gollerle 2–0 mağlup etti.

TARAFTAR 1 DAKİKA SUSMADI

Batman-Kayseri Kadınlar Futbol Takımlarının maçı, Batman 19 Mayıs Tesisleri 2 No’lu Sahada gerçekleşti. Karılaşmayı izleyen Batmanlı Futbolseverler, 90 dakika boyunca Batman Takımına tezahüratları ile destek verdi.

MAÇA HIRSLI BAŞLADI

Maça, istekli ve hırslı başlayan Batmanlı Sultanlar, 30.Dakikada İpek Akın'ın golüyle devreyi 1–0 üstün tamamladı. Karşılaşmanın ikinci devresine de aynı istekle başlayan temsilcimiz, 53. Dakika da Sevgi Tüzün'ün uzaktan kaydettiği muhteşem golle farkı 2’ye çıkardı ve karşılaşma Belediyesporun 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Maç bitiminde sultanlar, Batman Taraftarı ile karşılıklı sevinç tezahüratları yaptı.

ZEHRA, ORTA SAHADA YILDIZLAŞTI

Orta sahada rakibine pas yapma ve rahat oyun kurma şansı vermeyen Turuncu-Mavili Sporcumuz Zehra Acar, gösterdiği performans ve yaptığı isabetli paslarla orta saha hâkimiyetini sağlarken, rakibin direncini kırdı.

SIRADAKİ MAÇ DUDULLU İLE

Batmanlı Sultanlar, Çarşamba Günü İstanbul Temsilcisi Dudullu ile deplasmanda karşılaşacak. (M. Zeki Emrak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete