SİYASET

KADINLAR MİTİNGDE KARARLI!...

Özgür Kadın Kongresi (KJA) tarafından 1 Eylül Dünya Barışı Günü’nde Batman’da düzenlenmesi planlanan ancak Valiliğin 29 Ağustos–2 Eylül tarihleri arasında miting ve gösterileri yasaklaması nedeniyle 3 Eylül’e ertelenen Kadın Mitingi için hazırlıklar sürüyor.

KADINLAR MİTİNGDE KARARLI!...
31-08-2016 20:25
Google News

Mitinge katılımın yoğun olması için kent merkezi ve ilçelerde el ilanları dağıtan KJA ve partili kadınlar, Batman Sonsöz Gazetesi’ni ziyaret ederek mitingde kararlı olduğunu açıkladı.

3 EYLÜL İÇİN VALİLİĞE BAŞVURU YAPILDI

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Ercan Atay ile görüşen Milletvekili Saadet Becerikli, görevden uzaklaştırılan Belediye Eş Başkan Yardımcısı Gülistan Akel, DBP İl Eş Başkanı Nurten Üzümcü, HDP İl Eş Başkanı Fatma Kapalıgöz ve İl Yöneticisi İdris Yayla, Kadın Mitingini 3 Eylül’de gerçekleştirmek için Valiliğe ikinci bir dilekçe verdiklerini belirtti. Milletvekili Becerikli, mitingde kararlı olduklarını belirterek “29-Ağustos–2 Eylül arası etkinlikler Valilikçe yasaklandığı için mitingimizi 3 Eylül Cumartesi gününe erteledik. Tecride ve savaşa karşı, demokratik hak ve taleplerle gerçekleştirmek istediğimiz mitingimize ikinci bir engelleme getirilirse, her şeye rağmen o meydanda kadınlarla buluşup ortak bir sesle barışı haykıracağız” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete