SPOR

KADINLAR, PETROLSPOR FORMASIYLA TRİBÜNDEYDİ

Batman Sonsöz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hatice Türkan, kadınları kırmızı-beyazlı formayla Petrolspor-Kahtaspor maçına götürdü. Tribün, halay ve zılgıtlarla renklendi.

KADINLAR, PETROLSPOR FORMASIYLA TRİBÜNDEYDİ
07-11-2021 20:05
08-11-2021 18:52
Google News

KULÜBÜN ESKİ BAŞKANI FORMA GÖNDERDİ

Batman Sonsöz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hatice Türkan, Kulüp Başkanı Vahap Akbaş’ın kadınları tribünlere davet etmesinin ardından ‘Haydi Petrolspor, şampiyonluk yolunda kadınlar yanında’ kampanyasını başlattı. Kulüp Eski Başkanı İş İnsanı Ekrem Konaç, kampanyaya destek için 50 adet orijinal Petrolspor Formasını Türkan’a gönderdi.  

KULÜBÜN YENİ BAŞKANI, OTOBÜS TAHSİS ETTİ

Kulüp Başkanı Vahap Akbaş’ın girişimleri ile belediye otobüsü, kadın taraftarlar için hazırlandı. Otobüsün kadın şoförü, Petrolspor Forması giyen kadın taraftarları Yeni Şehir Stadına taşıdı. Türkan’ın annesi Sağlık Mahallesi Muhtarı Fatma Türkan, ev kadınları, avukat, yönetici ve üniversite öğrencilerinin de bulunduğu 50 kişilik kadın taraftar grubu, şeref tribününe alındı.

HALAY VE ZILGITLARLA TAKIMA DESTEK VERDİLER

Kadınlar, 90 dakika boyunca halay ve zılgıtlarla kırmızı-beyazlı takıma destek verdi. Karşılaşmanın 2–2 bittiği karşılaşmada Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, kadınlara teşekkür etti.

ORTAK NOKTADA BULUŞMAK ÖNEMLİ

Gazeteci Hatice Türkan “Batman’ın ortak noktası olan Petrolspor’un etrafında kenetlenme ve Batmanlılık bilincine katkı bulunma amacıyla başlattığımı kampanyamız büyük ilgi gördü. Kadınların tek ses olup Petrolspor’a destek vermesi önemliydi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?