YAŞAM

KADINLAR VE ENGELLİLER, TRİBÜNLERDEYDİ

3. Lig 1. Grup Temsilcimiz Batman Petrolspor, kendi grubunda namağlup liderliğini korurken kendi sahasında oynadığı Elazığspor maçında engelli bireyler ve kadın taraftarların da desteğini aldı. Karşılaşma, Petrolspor’un 3-0 galibiyetiyle sonuçlandı.

KADINLAR VE ENGELLİLER, TRİBÜNLERDEYDİ
22-11-2021 15:40
22-11-2021 17:07
BATMAN
Google News

BELEDİYE, OTOBÜS TAHSİS ETTİ

Gazetemiz Sonsöz, önceki hafta Batman’da oynanan Adıyaman Kahtaspor-Batman Petrolspor karşılaşmasında 50 kadını tribünlere taşıyarak Petrolspor’a desteğini ortaya koymuştu. Bu hafta da Gazetemiz Sonsöz’ün çağrısıyla engelli bireyler ve genç kadınlar, Petrolspor’u destelemek için bir araya geldi. Gazete ofisimiz önünden Belediye Otobüsüyle stada taşınan kadınlar ve engelliler, tribünlerdeki yerini aldı.

PETROLSPOR, ANLAMLI PANKARTLA ALKIŞ ALDI

Sahaya ‘Kadına Şiddet, İnsanlığa İhanettir’ yazılı pankartla çıkan Petrolspor, taraftardan alkış aldı.

90 DAKİKA BOYUNCA SUSMADILAR

Gazetemiz Sonsöz’ün Yazı İşleri Müdürü Hatice Türkan’ın eşlik ettiği etkinlikte, Aktif Engelliler Derneği Üyeleri engelli tribününe yerleşirken, kadınlar ise kombine tribünü yanında bulunan tribünlere oturdu. Özel İdare Gençler Birliği Spor Kulübü, maç öncesi kadınlara ve engellilere Petrolspor Atkısı hediye etti. British Town Kursiyerleri, Batman Üniversitesi Gençlik Ofisi Lideri Zozan Algan ve Üyeleri, 90 dakika boyunca kırmızı-beyazlı takıma tezahüratlarla destek verdi. Kadınların halayları ile şenlenen tribünlere, karşı tribünlerden de sık sık iltifat geldi. Kadınlar ve engelli taraftarların desteğini çok anlamlı bulduklarını belirten Kulüp Başkanı Vahap Akbaş, Sonsöz Mikrofonları aracılığı ile teşekkürlerini iletti.

ETKİNLİKLERİMİZ SÜRECEK

Yazı İşleri Müdürümüz Hatice Türkan önümüzdeki günlerde, engelli sporculardan oluşan ampute futbol takımı, tekerlekli sandalye basketbol takımı ve Batman Belediyesi Erkek Hentbol Takımını da desteklemek üzere kitlelere çağrı yapacaklarını belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Nisan 2024 e-gazete