GÜNDEM

KAHEV, KÖMÜRCÜ KÖY OKULUNU BOYADI

KAHEV, Batman’da 11. okul boyama etkinliğini, Gercüş’ün Kömürcü Köyü İlkokulu ve Anaokulu’nda gerçekleştirdi.

KAHEV, KÖMÜRCÜ KÖY OKULUNU BOYADI
18-01-2021 15:32
Google News


KAHEV, BURS, EĞİTİM VE OKUL BOYA ETKİNLİKLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Destekçileri sayesinde tüm yurtta olduğu gibi Batman’da da burs, eğitim ve köy okullarını boyama etkinliklerini sürdüren Kadın Hekimler Vakfı (KAHEV), Batman’da 11. boyama etkinliğini, hafta sonu Gercüş İlçesi’nin Kömürcü Köyü İlkokulu ve Anaokulu’nda gerçekleştirdi. Kentin farklı hastanelerinde görev yapan kadın hekimler, okul binalarını önce tadilat etti, sonra renklendirdi.

AHMET GÜNEŞTEKİN’İN HİBE ETTİĞİ BOYALAR
KAHEV Batman Başkanı Doktor Demet Başer “KAHEV’le rengârenk geleceğe projesi kapsamında Batmanlı Sanatçımız Ahmet Güneştekin’den aldığımız hibe boyalar ile Gercüş Kömürcü Köyü Okulunu iç dış boyayıp, renklendirmelerini tamamladık. Pandemi yüzünden yoğun ve stresli çalışma ortamından bir nebze uzaklaşıp moral bulduk. Batman’da çalışan kadın doktorlarımız, bursiyerlerimiz, hemşirelerimiz, veri elamanlarımız ve ilaç firmasında çalışan değerli KAHEV destekçisi arkadaşlarımızın katıldığı projede köy muhtarı okulumuzun öğretmeninin de katılımı ve misafirperverliği ile başarılı bir şekilde tamamlandı. Okulumuzda eğitim göre 30 öğrencimize ilgi çekici ve temiz bir okul bırakmış olmanın mutluluğu içindeyiz. Batman’da ve tüm Türkiye’de Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Devlet okullarına eğitim merkezleri yapıyoruz, 1360 öğrencimize burs desteği veriyoruz. Batmanlı 22 öğrencimize eğitim bursu vermeye devam ediyoruz. Vakfımıza yapılan bağışlar sayesinde projelerimize devam edeceğiz” dedi.

Etkinliğe, KAHEV Başkanı Dr. Demet Başer, Dr. Kevser Gamze Danış, Dr. Gülsüm Kahveci Kılınç, Dr. Şensu Tufan, Dr. Leyla Sevim, Dr. Şevin Yardımcı Astan, Dr. Melis Şahmaran ve KAHEV Batman Üyeleri katıldı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete