GÜNDEM

KAHEV, ZEKA ATÖLYESİ AÇTI

Tüm yurtta olduğu gibi Batman’da da okul tadilat ve boya işlerini yapan, ihtiyaç sahibi öğrencilere bur veren ve okullara zeka atölyeleri açan KAHEV, Kozluk Atatürk Orta Okulunda zeka ve okuma atölyesi açtı.

KAHEV, ZEKA ATÖLYESİ AÇTI
25-12-2021 05:07
25-12-2021 06:04
BATMAN
Google News

DOKTOR ATIF GÜR’ÜN BAĞIŞLARI İLE AÇILDI

Kadın doktorların kurduğu Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı (KAHEV), Kozluk Atatürk Orta Okulunda zekâ ve okuma atölyesi açtı. Batman KAHEV Gönüllüsü Doktor Atıf Gür’ün, babasının adına ve anısına kurduğu sınıfın açılışı, Kozluk Kaymakamı Eyyüp Güngör, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nezir Sevim, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yunus Demir,

Kozluk İlçe Milli Eğitim Proje Koordinatörü Murat Işık, KAHEV Yönetim Kurulu Başkanı Demet Orhan Başer, Vakıf Üyesi Doktor Gamze Danış ve atölye için bağış yapan Doktor Atıf Gür tarafından yapıldı.

BATMAN’DA 22. PROJE

Yönetim Kurulu Başkanı Başer “KAHEV yönetim kurulu başkanıyım. Aynı zamanda batman eğitim ve araştırma hastanesinde çocuk uzmanı olarak görev yapmaktayım. Bugün Kozluk Atatürk Ortaokulundayız. Bağışçımız Atıf Gür'ün verdiği destekle zeka oyunları atölyesi ve okuma salonunu okulumuza armağan ettik. Burada öğrencilerimizin zeka oyunları, satranç, strateji oyunları oynayarak problem çözme yeteneklerini, hayatta karşılaştıkları zorlukları aşmak için çözüm üretme yeteneklerini geliştirmeyi amaçlıyoruz. Aynı zamanda okuma salonu da olan odamızda çocukların kitapla buluşması, kitap sevgisini aşılamak ve her kitapla ayrı bir dünyaya açılmalarını sağlamak amacımız. KAHEV olarak okul fonumuzda 246 projemiz bitti. 250. projemizi de burada gerçekleştirmiş olduk. Batman çapında 22. projemiz. 25 bin kadın hekim olarak her zaman eğitimcilerimizin yanındayız, destekçiyiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
9 Mayıs 2024 e-gazete