SPOR

'' KAL DEMEK YOK''

'' KAL DEMEK YOK''

'' KAL DEMEK YOK''
28-12-2014 22:56
Google News

Gülmez; "Transfer döneminde 8-9 oyuncu alacağız"

Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Petrolspor A.Ş. yönetim kurulu başkanı Aydın Gülmez, transfer döneminde 8-9 yeni oyuncu alacaklarını söyledi.

Futbolculara 2 Ocak tarihine kadar izin verdiğini belirten başkan Aydın Gülmez, "Takım 2 Ocak tarihinde Antalya Manavgat’ta toplanıyor. Manavgat’ta 13 gün boyunca kampta olacağız. Kampımız 15 Ocak'ta sona erecek. İnşallah ikinci yarıya hazır şekilde gireceğiz" diye konuştu.

“KAL DEMEK YOK”

Kadroda bulunan tüm futbolculara kendilerine kulüp bulmalarını istediklerini belirten Başkan Aydın Gülmez, “Bizimle çalışmak ve başarılı olmak isteyenlere kapımız açıktır. Futbolcularımla görüştüğümde gitmek isteyene 'kal demeyeceğim' Petrolspor’dan giden futbolcuların yerine mutlaka transferler yapacağız. Şu anda transfer konusunda görüşmelerimiz sürüyor. Transfer döneminde 8-9 oyuncu alacağız. Batman’a yakışan bir takım kuracağız. Petrolspor ve Batman’ın hak ettiği yerlere gelmesi için çalışıyoruz." Şeklinde konuştu.

KALECİ SÜLEYMANLA GÖRÜŞÜLÜYOR

Her mevkiye alternatif transfer yapmayı düşündüklerini belirten başkan Aydın Gülmez, “Esik kalecimiz Süleyman ile görüşmelerimiz sürüyor. Hafta içerisinde bu futbolcunun durumu netleşecek. Trabzonspor’un futbolcusu olan Hasan Ahmet Sarı’yı da istedik ama takımı onu bırakmıyor. Yapacağımız transferi 2 Ocak tarihine kadar bitirmeyi hedefliyoruz.” İfadelerini kullandı.

TRANFSER KOMİTESİ İŞ BAŞINDA

Transfer komitesinde bulunan Hayrettin Gülmez, Mehmet Gönülaçar, Reşit Kaygu ve Erdal Alpaslan Başkan Aydın Gülmez başkanlığında toplanarak transfer görüşmelerine başladı. Salı gününe kadar takımdan gidecek futbolcuları tespit edecek olan Transfer komitesi, Salı itibaren anlaşma sağlanacak futbolcular ile görüşmelere başlayacak.

KAMPA GENÇLER DAVET EDİLECEK

Batman amatör liginde ve Petrolspor’un alt yapısında bulunan 5 futbolcuyu da kampa davet edeceklerini belirten Petrolspor transfer komitesi genç futbolcuların tecrübe kazanmaları için çaba sarf edeceklerini belirttiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?