GÜNDEM

KALDIRIM ÇALIŞMALARI START ALDI

KALDIRIM ÇALIŞMALARI START ALDI

KALDIRIM ÇALIŞMALARI START ALDI
13-08-2014 20:41
Google News

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü “Asfalt yol yapım, parke taşı ile yol ve kaldırım yapımı, sathi kaplama yol yapım işi” ihalesi sürecinin tamamlanmasından sonra çalışma startını Petrol Mahallesinde verdi.

Belediye Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, Petrol Mahallesinde kilit parke taşı döşeme ve kaldırım işine başlandığını belirterek, tüm kentte asfalt yol yapım, parke taşı ile yol ve kaldırım yapımı, sathi kaplama çalışmalarının mümkün olan en kısa sürede tamamlanacağını dile getirdi.

PLANLARIMIZI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Eşbaşkanlar Özdemir ve Akel “2014’de yaptığımız çalışma programımızı gerçekleştirmek için gece gündüz yoğun bir tempoyla çalışacağız. Metin Bostancı ilkokulunun önünden kaldırım ve kilit parke taşı döşeme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. İhale sürecinden kaynaklı olarak geç başlamak zorunda kaldığımız asfalt serim çalışmalarımızın başlamasıyla birlikte doğal gaz hatlarının çekilmesiyle oluşan çukurlar ve halkımızın şikayet ettiği diğer sorunlar ortadan kalkacak. Bütün mahallelerimizi kapsayan planlarımız var. Bu planlarımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?