GÜNDEM

KALICI MAKYAJ YAPTIRACAKLAR, DİKKAT!

“Hayal kırıklığına uğramayın”

KALICI MAKYAJ YAPTIRACAKLAR, DİKKAT!
08-04-2018 21:48
Google News

Güzellik Uzmanı Fatoş Sivaslı, kalıcı makyaj uygulamaları yapmak üzere Batman’a geldi.

2 ayda bir Batman’a gelerek kalıcı makyaj uygulamaları yapan Güzellik Uzmanı Fatoş Sivaslı, 4–6 Nisan tarihleri arasında yine Batman’daydı.

KALICI MAKYAJ YAPTI, YANLIŞ YAPILAN İŞLEMLERİ SİLDİ

Kuaför İzzet’te müşterilerini ağırlayan Fatoş Sivaslı, kalıcı eyelinner, kalıcı kaş ve microblading, kirpik keratin, kalıcı dudak makyajının yanı sıra, işinin ehli olmayan kişilerce yapılan yanlış uygulamalar için de silme işlemi yaptı.

BATMAN KADINLARI BAKIMINA DÜŞKÜN

Kalıcı makyajın, özellikle çalışan insanların hayatında önemli yer edindiğini belirten Güzellik Uzmanı Fatoş Sivaslı “Kalıcı eyelinner, kaş, dudak veya kirpik keratini, özellikle çalışan kadınların da ya her daim güzel görünmek isteyen kadınların hayatında önemli yer tutuyor. Ancak kalitesiz ürün ya da cihazlarla yapılan işlemler, kişinin yüz hatlarında kötü görüntüye sebep olabiliyor. Bu yüzden işlemlerin, kaliteli ürün ve cihazlarla, işinin ehli kişilerce yapılması önemli. Batman, artık ikinci evim gibi. 2–3 ayda bir gidip geliyorum. Batman’ın Kadınları güzellik ve bakımına düşkün. Onlara kalıcı makyaj uygulamaları ya da kontrollerini yapıp gidiyorum. Kalıcı makyaj yaptırıp, hayal kırıklığı yaşayan kadınlarımıza da silme işlemi uyguluyorum. Ramazan Ayında yeniden Batman’da olacağım” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Mayıs 2024 e-gazete