GÜNDEM

KALİTE VE HİZMETTE HAŞİMİYZADE FARKI

Ziya Gökalp Mahallesi Turgut Özal Bulvarı Dörtyol Kavşağı’nda bulunan Haşimiyzade, kaliteli ürünleri ve güler yüzlü çalışanlarıyla hizmette sınır tanımıyor.

KALİTE VE HİZMETTE HAŞİMİYZADE FARKI
26-05-2017 17:39
Google News

DİBEK KAHVESİNİ 3 ÜLKEYE İHRAÇ EDİYOR

20 yıllık tecrübesiyle rakiplerine taş çıkartan Haşimiyzade, kuru yemişten baharata, şekerlemeden şifalı bitkilere ve kuru kahvelere kadar pek çok ürünle müşterilerine “yok yok” dedirtiyor. Özellikle 7 karışımlı “Dibek” kahvesiyle nam salan Haşimiyzade, bu özel karışımı da 3 ayrı ülkeye ihraç ediyor.

KAHVE İKRAMI, YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR

7 karışımlı kahvede Menengiç, Türk Kahvesi, Keçi Boynuzu, Salep gibi ürünler, karışım olarak yer alıyor. 7 karışımlı kahveye rağbetin büyük olduğunu belirten İşletme Sahibi Ömer Aydın, müşterilerine 7 karışımlı kahveyi ikram etmeyi de ihmal etmiyor.

ÜRÜN ÇEŞİDİ BOL

Vatandaştan gelen talepler doğrultusunda Türkiye’nin dört bir yanından ürün getirdiklerini açıklayan Aydın “Haşimiyzade’de ürün yelpazesi çok geniş. Doğal bitki ürünleri, zayıflama ürünleri, şarküteri ürünleri, çerez, uzak doğu meyveleri, bitkisel şampuanlar ve daha birçok ürün çeşidimiz bulunmaktadır. Her derde deva ürünleri burada bulmak mümkündür. Kimyasal olmayan bu ürünler, tamamen doğal ve organik olup hiçbir yan etkisi bulunmamaktadır” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Nisan 2024 e-gazete