GÜNDEM

KALKAN DİGİTAL İLE EVLER AKILLI VE GÜVENLİ

Batman’da son yıllarda yapılan evlerin büyük çoğunluğu, dijital sistemler, akıllı ev sistemleri, güvenlik sistemleri, alarm ve kamera sistemleriyle donatılarak “akıllı ev” statüsüne kavuşturuldu.

KALKAN DİGİTAL İLE EVLER AKILLI VE GÜVENLİ
04-05-2016 22:11
Google News

AKILLI EV SİSTEMLERİ LÜKS DEĞİL, İHTİYAÇ

Akıllı evlerdeki aydınlatma, ısıtma/soğutma, temizlik ve güvenlik gibi sistemlerin tek bir tuşla kontrol edilebildiğini söyleyen Kalkan Digital Sistemleri İşletmecisi İdris Kalkan “Öyle bir çağda yaşıyoruz ki artık sıradan evlerde dahi akıllı ev sistemi lüks olmaktan öte ihtiyaç haline geldi. Konutların güvenliği ve değerini arttırdığı gibi artık günümüzde normal evlerin dahi bu tür sistemleri takması ihtiyaç haline gelmiştir” dedi.

“TEK TUŞLA KONTROL, HAYATI KOLAYLAŞTIRIYOR”

Tek tuşla kontrol edilebilen akıllı ev sistemlerinin, hayatı kolaylaştırdığını belirten Kalkan “Yaşadığımız mekânlarda kullandığımız tüm donanımlar, tek merkezden ve tek tuşla kontrol edilebiliyor. Bu sayede kullanıcıların hayatı kolaylaşıyor. Otomasyon sayesinde bizlere sunulan akıllı ev sistemleri, konfor, güvenlik ve kullanım maliyetlerinde tasarruf sağlıyor. Hırsızlık, yangın ya da su baskını gibi olayların yaşanmasını önler. Daha kaliteli ve sağlam ürün tedariki için Batmanlı hemşerilerimizin daha güvenli ve teknolojik sistemlere sahip olması bilinci ile hizmetlerimizi sürdürüyoruz” dedi. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?