GÜNDEM

KALKANLAR TEKSTİL, MARKALAŞMA YOLUNDA

Bayındırlık Mahallesi Emek Bulvarı No:17’de bulunan Kalkanlar Tekstil, yurtiçi ve yurtdışında pazar payını gün geçtikçe büyütüyor.

KALKANLAR TEKSTİL, MARKALAŞMA YOLUNDA
03-05-2016 21:34
Google News

Ürettiği bay-bayan tişörtlerle tekstil sektöründe markalaşan Kalkanlar Tekstil, 60 kadın–50 erkek çalışanı ile kentin istihdamına da katkı sunuyor. Ürettiği ürünleri yurtiçi ve yurtdışına pazarlayan Kalkanlar Tekstil, 3 senedir hizmet verdiği Batman’da hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.

“İŞSİZLİĞİ AZALTMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Batman’da işsizliği azaltmak amacıyla yola çıktıklarını söyleyen Tekstil Sahibi Yakup Kalkan “3 sene önce Bayındırlık Mahallesi’nde üretime başladık. Amacımız, işsizliğin yoğun olduğu Batman’da gençlerin istihdamına katkı sunmaktı. İşçi kapasitemizi gün geçtikçe büyüterek, bünyemizde 60 kadın ve 50 erkek işçiyle yolumuza devam ettik. Bay ve bayan tişörtlerle sektörde markalaştığımıza inanıyorum. Ürettiğimiz ürünleri yurtiçi ve yurtdışına pazarlayarak sektördeki yerimizi güçlendiriyoruz. Batman’ın istihdamına katkı sunmak ve ilimizi tekstil kent olma yolunda desteklemek için üretimimiz ve hizmetlerimiz devam edecektir” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete