GÜNDEM

KALP DOKTORU, EVİNDE ÖLÜ BULUNDU!

Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde görevli 39 yaşındaki Kalp ve Damar Cerrahisi Uzman Doktor Engin Karakuş, ikamet ettiği evinde ölü bulundu.

KALP DOKTORU, EVİNDE ÖLÜ BULUNDU!
31-10-2017 02:37
Google News

Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde işe gitmeyen doktoru merak eden hastane çalışanları, kendisinden haber alamayınca olayı apartman görevlilerine bildirdi. Karakuş’a ait Batman’ın Tilmerç TOKİ Mahallesindeki evine giren apartman sakinleri, talihsiz doktorun cansız bedeniyle karşılaştı.  Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 acil servis çalışanları doktora kalp masajı yaptı. Karakuş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  Olay yerinde yapılan inceleme sonrasında Karakuş’un cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere görev yaptığı Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Karakuş’un cep telefonunun parçalanmış halde bulunduğu, geride “bıktım baş ağrılarından” yazılı not bıraktığı ve damar yolu ile yüksek dozda ilaç aldığı iddia edildi.

Evli ve 1 çocuk babası olan Kalp ve Damar Cerrahisi Uzman Doktor Engin Karakuş’un, Malatya İnönü Üniversitesinden mezun olduğu ve Batman’da da birçok cerrahi operasyon gerçekleştirdiği öğrenilirken, Karakuş’un eşinin de Batman’da aile hekimi olduğu ifade edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete