EĞİTİM

KALP PİLİYLE SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Göğüs ağrısı şikâyeti ile Batman Bölge Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 78 yaşındaki Fehime Nam, kardiyoloji uzmanlarının başarılı müdahalesi sonucu eski sağlığına kavuştu.

KALP PİLİYLE SAĞLIĞINA KAVUŞTU
12-08-2015 19:56
Google News

Operasyona ilişkin bilgi veren Bölge Hastanesi Uzmanları “75 yaşındaki hastamız, şiddetli göğüs ağrısı ile hastanemizin kardiyoloji kliniğine başvurdu. Koroner anjiyo grafisinde kalp damarlarında tıkanıklık ve kalp hızının oldukça yavaşlamış olduğu tespit edildi. Ameliyat kararı alınan hastaya paypass yapıldı aynı ameliyatta bir de kalp pili takıldı. Kalp pilinin takılması işleminin yapılması hastanemizin ameliyat çeşitliliği açısından da oldukça önemli. Hastanın genel sağlık durumu hızlı bir şekilde iyileşme göstermiş olup serviste takibi devam etmektedir. Böylelikle büyük kalp cerrahisi merkezlerinde yapılan ameliyatlarının tamamına yakınını kalp damar cerrahisi kliniğimizde yapabilmekteyiz. Böylece hastaların uzak merkezlere gitmesine de gerek kalmamıştır” dedi.

YENİDEN DOĞMUŞ GİBİYİM

Kalbine takılan pil sayesinde normal hayatına dönen Nam ise “Yeniden doğmuş gibiyim. Bir anda göğsümde şiddetli bir ağrı yaşadım. Ne olduğunu anlayamadım. Hastanede ameliyat oldum. Şu anda kendimi iyi hissediyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete