GÜNDEM

KAMPANYA BÜYÜYOR, BATMAN RENKLENİYOR

Sosyal etkinliklerle adından bahsettiren Bir Kalp Bin Umut Platformu, Batman’da sokakları renklendiren Yıldız Tüzel’in çalışmalarına ortak oldu.

KAMPANYA BÜYÜYOR, BATMAN RENKLENİYOR
07-07-2020 17:23
Google News

 

DUVARLAR, KÜRTÇE KOMEDİ SÖZLERİ İLE SÜSLENDİ

Batman’da Halk Eğitim Merkezi Usta Öğreticisi Yıldız Tüzer’in kenar semtlerde çocuklarla resim aktiviteleri yaparken eğlenmelerini sağlamak ve kırsal mahalleleri renklendirerek buralarda yaşayan vatandaşlara moral vermek amacıyla başlattığı bireysel kampanyası büyüyor. Veysi Mercimekçi Başkanlığı’ndaki Bir Kalp Bin Umut Platformu, Tüzer’e destek vermek ve kampanyayı büyütmek amacıyla sokak boyama etkinliğine katıldı. Duvarlar, çizgi film karikatürleri, Kürtçe komedi sözleri ve doğa fotoğrafları ile süslendi.

BAĞIMLI GENÇLERİN TOPLUMA KAZANDIRILMASINDA ÖNEMLİ OLABİLİR

Platform Medya ve Tanıtım Başkanı Ceylan Günaydın “Batman’da Yaşayan Yıldız Tüzel Hocamız, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, artan koronavirüs vakalarına dikkat çekmek için ara sokaklardaki duvarlara mahalleli çocuklar ve aileleri ile birlikte resim çizme ve boyama etkinliği başlattı. Bu etkinlik, madde bağımlısı gençlerin de bu çalışmaya dâhil olabilmeleri için çok güzel bir yöntem olabilir. Hayatları belki de bu sayede değişecek. Bir Kalp Bin Umut Platformu ve Batman UCİM olarak bu kampanyaya destek olmaya hazırız. Duvarların kirli görünmesi yerine, böylesine anlamlı ve rengârenk görünmesi için başlatılan kampanyadan ötürü Yıldız Tüzel Hocamız ve resim hocamız Ercan Maslak’a teşekkür ediyoruz” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete