GÜNDEM

KAMPANYAMIZA KATILANA SERTİFİKA…

Batman’da 40 dereceyi aşan sıcaklarda sokak hayvanları için başlattığımız kampanya, hedefine ulaşıyor.

KAMPANYAMIZA KATILANA SERTİFİKA…
02-07-2018 22:05
Google News

Kampanyamıza destekler günden güne artarken, kampanyamıza katılan esnaf ve vatandaşlara da sertifika verilmesi kararlaştırıldı.

ZOR DEĞİL BİR KAP SU BIRAKMAK…

Sıcak havalarda susuzluk çeken sokak hayvanları için ev ve işyerlerinin önüne su dolu kaplar bırakılmasını sağlamak amacıyla Batman Sonsöz Gazetesi olarak kampanya başlattık. “Zor değil bir kap su bırakmak” söylemi ile başlattığımız kampanyada, ev veya işyerlerinin önüne su kapları bırakan esnaf ve vatandaşlarımızı, örnek vatandaş etiketi ile sosyal medya hesaplarımızdan paylaşmaya başladık.

KAMPANYAMIZA BİR DESTEK DE KARAASLAN’DAN

Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu Batman Temsilcisi Hazal Karaaslan, ev veya işyerlerinin önüne sokak hayvanları için su kabı bırakıp, kampanyamıza katılan vatandaşlara, teşekkür sertifikası vereceklerini açıkladı. Karaaslan, ayrıca ziyaret için gittiği Mersin’de, bir işyerinin önüne su tabağı bırakılmasını sağlayarak, kampanyamıza destek de oldu.

SU KABI KOYUN, FOTOĞRAFINI BİZE YOLLAYIN

Siz de ev veya işyerinizin önüne koyduğunuz su kaplarının fotoğraflarını, gazetemizin sosyal medya hesapları (instagram, twitter ve facebook’ta batmansonsoz) ile gazetemizin whatsaap haber hattı (0507 639 97 93)’na göndererek kampanyamıza katılabilirsiniz. (Yusuf Kavak)

Kampanyamıza katılan önek vatandaşlar;

Anadolu Hayvan Hakları Fedrasyonu Batman Temsilcisi Hazal Karaaslan

İstanbul Nişantaşı Nuran Restaurant çalışanlarından Yalçın Kocabey,

Hodri Mar işletmecisi Ferhat Adlığ,

Roda Playstation,

Avrupa Takı Kozmetik İşletmecisi Levent İnal,

Waw Bayan Kuaförü İşletmecisi Ebru Güzel,

Geçit Büryan,

Gül Mirkan,

Karahan Şarküteri

,

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?