SPOR

KANATLAR RÜZGAR’LARA EMANET!

KANATLAR RÜZGAR’LARA EMANET!

KANATLAR RÜZGAR’LARA EMANET!
02-09-2014 16:30
Google News

Kırmızı-beyazlı ekipte bu sezon kanatlarda görev yapacak isimler belli oldu.

Geçen sezon devre arasında transfer edilen Hüseyin Rüzgâr ile bu sezon transferin son gününde Fenerbahçe’den kadrosuna kattığı Murat Rüzgâr, Petrolspor’da kanatlarda görev yapacak isimler olarak belirlendi. Batman doğumlu olan ve amca çocukları olan sağ kanat oyuncusu Murat Rüzgar ve sol kanat oyuncusu Hüseyin Rüzgar, Petrolspor’un formasını terletecek. Rüzgâr kuzenler, Petrolspor’un bu sezon şampiyon olması için çok çalışacaklarını söyledi.

 

TAKIMDA BATMANLILARIN SAYISI 13 OLDU

Bu sezon 16 transfer yapan Kırmızı-Beyazlı ekip son olarak Murat Rüzgâr’ı Fenerbahçe’den transfer ederken, takımın kadrosunda bulunan Batmanlıların sayısı 13’e ulaştı. Yeni sezona 26 kişilik kadro ile hazırlanan Petrolspor Kulübü Başkanı Aydın Gülmez “Yerli yabancı ayrımı yapmadan transfer yaptık. Yönetim olarak görevimizi yaptığımıza inanıyorum. Bundan sonra söz, teknik heyetimizde ve futbolcularımızda. Bu takımın başarılı olabilmesi için herkes üzerine düşen görevi yapmalı” dedi.

Kombine Business kartlların satışlarına başlandığını da belirten başkan Aydın Gülmez, “Protokol türbinünde düzenlemeler yaptık. Kartları satışlarına başladık. Batmanlıların bu kartları alarak takımlarına ne kadar sahip çıktıklarını göreceğiz. Herşey Batman ve Batmanlılar için. Bu takımın başarısına herkesin ortak olmasını bekliyoruz.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
13 Mayıs 2024 e-gazete