GÜNDEM

KANSER HASTASI ANNE, OĞLUNA SESLENDİ

“Ölmeden önce yüzünü göreyim”

KANSER HASTASI ANNE, OĞLUNA SESLENDİ
27-06-2018 22:58
Google News

Zabıta Memuru Baba Baha Demir ve Ev Hanımı Süheyla Demir’in 16 yaşlarındaki kayıp oğlu Muhammed Şirin Demir’den henüz hiçbir haber yok.

ACILI BABADAN SONRA KANSER HASTASI ANNE DE OĞLUNA SESLENDİ

Geçtiğimiz gün gazetemize konuşan acılı baba Baha Demir’den sonra, Muhammed Şirin Demir’in kanser hastası annesi Süheyla Demir de gazetemiz aracılığı ile kayıp oğluna seslendi “Ölmeden önce yüzünü görmek istiyorum” dedi.

“YÜREĞİM YANIYOR OĞLUM, GERİ DÖN”

16 yaşındaki Muhammed Şirin Demir, Ramazan Ayında “iftar yemeği için arkadaşıma gidiyorum” diyerek evde çıktı. Yanına kimlik ya da çanta almayan Demir, okul arkadaşı Onur ile birlikte kayıplara karıştı. İki arkadaştan 26 gündür hiçbir iz yok. Sosyal Bilimler Lisesi 10. Sınıf Öğrencisi Muhammed Şirin Demir’in, kanser hastası annesi Süheyla Demir, ağırlaşan durumu nedeniyle Diyarbakır Hastanesine kaldırıldı. Hastane odasında oğlu Muhammed Şirin’e seslenen Anne Demir “ “Oğlum, iftar yemeğine gidecekti. Arkadaşıyla birlikte kayboldu. Kaçırıldı mı? Kaçtı mı? Yaşıyor mu? Aklım, her saniye onda. Kendi hastalığımı, acılarımı unuttum. Yüreğim yanıyor.  Oğlum, Muhammed, Allah rızası için bir ses ver, yaşıyorsun bizi ara. Perişan haldeyiz. 26 gündür ne yiyorsun, ne içiyorsun, nerelerde uyuyorsun? Allah rızası için oğlumun yerini bilen ya da görenler bizi 0551 455 39 89 ve 0545 770 39 54 numaralı hattan bizi arasınlar ya da 155 polis ihbar hattını arasınlar” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete