ESNAF HABERLERİ

Temiz Hava Çözümleri: Jonix

Jonix, kapalı ortamlarda yüksek standartta temiz hava çözümleri geliştiren bir markadır.

Temiz Hava Çözümleri: Jonix
09-09-2022 18:27
12-09-2022 09:41
Google News

Farklı kapalı alanlara özel olarak sunduğu hava temizleme cihazlarıyla son teknolojik özellikleri bünyesinde barındıran filtreleme sağlayan Jonix, uluslararası sertifikalara da sahiptir. Çevre ve sağlık örgütlerinin yanı sıra uluslararası alanda faaliyet gösteren üniversitelerce onaylanan hava temizleme cihazlarıyla tamamen sterilize bir hava vadeden Jonix, özel olarak geliştirilmiş NTP teknolojisini kullanıyor. Termal olmayan plazma teknolojisi anlamına gelen NTP, soğuk plazma yöntemiyle zararlı mikroorganizmaları kapalı ortamdan hızla uzaklaştırıyor.

Farklı Yaşam Alanlarına Özel Hava Temizleme Çözümleri

Farklı yaşam alanlarına özel hava temizleme çözümleri geliştiren Jonix, farklı tasarımlardan oluşan hava temizleyici cihazlarıyla her alanda etkili bir sterilizasyon sağlıyor. Konut, iş yerleri, kafeler, restoranlar, oteller, alışveriş merkezleri, sağlık kuruluşları, mağazalar, güzellik merkezleri ve gıda endüstrisi gibi alanlarda kullanım için geliştirilen hava temizleme cihazlarıyla kapalı ortamlarda yüksek standartta temiz bir hava elde edebilirsiniz.

Jonix hava temizleyici cihazlar, kapalı mekanlarda zararlı mikroorganizmaların oluşumunu engellemek amacıyla tasarlanmıştır. Bakteri, küf ve virüs gibi zararlı uçucu bileşenlerin oluşumunu engelleyen hava temizleme cihazları, aynı zamanda ortamdaki kötü hava kokusunu da engeller. Böylelikle kafe, restoran ve otel gibi olumsuz kokuların oluşabileceği yaşam alanlarında tamamen steril havanın dışında kokusuz bir hava elde etmek de mümkündür.

Bilimsel Araştırmalarca Onaylanmış Sertifikalı Hava Temizleme Cihazları

Jonix hava temizleyici cihazları, uluslararası alanda faaliyet gösteren üniversiteler ve bilimsel araştırma kuruluşlarınca sertifikalandırılmıştır. Pedua Üniversitesi Moleküler Tıp Bölümü tarafından gerçekleştirilen bağımsız testlerde Jonix cihazlarda kullanılan NTP teknolojisinin virüslerin öldürülmesinde oynadığı etkin rol kanıtlanmıştır.

Aynı zamanda Bio-Safe tarafından da sertifikalandırılan Jonix hava temizleme cihazlarının kapalı ortamda mükemmel sonuçlar verdiği bilimsel araştırmalarla tespit edilmiştir. Bunların dışında birçok uluslararası sertifika almaya hak kazanan Jonix hava temizleme cihazları, özelikle bulaş riski yüksek hastalıklara karşı yüksek düzeyde verimlilik vadediyor. Başta koronavirüs olmak üzere bakteri ve virüs temelli bulaşıcı hastalıklara karşı Jonix hava temizleme cihazları, en etkili çözüm yöntemidir. Jonix hava temizleyicilere havamtemiz.com  güvencesiyle sahip olabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
10 Mayıs 2024 e-gazete