GÜNDEM

KAPILAR KAPANINCA BACADAN GİRDİLER

Kent merkezinde bulunan bir iş merkezinin bacasından içeri giren hırsızlar, 3 daireden bilgisayar ve cep telefonu çaldı.

KAPILAR KAPANINCA BACADAN GİRDİLER
30-03-2015 21:28
Google News

Alınan bilgiye göre, Meydan Mahallesinde bulunan bir iş merkezine gece saatlerinde bacadan içeri girdikleri iddia edilen kişi ya da kişiler, işyeri olarak kullanılan 3 daireyi soyarak kayıplara karıştı. Daire ve bürolarının soyulduğunu fark eden işyeri sahipleri, olayı Emniyet Müdürlüğü’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, gerekli incelemeleri yapıp olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

EMEKLİLER SOYULDU

Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, işyerlerinin hırsızlar tarafından soyulduğunu belirterek, kendisine ait bilgisayarın çalındığını kaydetti. Hırsızlık olaylarıyla ilgili gerek ailelerin gerekse emniyet yetkililerin üzerlerine düşen görevleri yerine getirmesi gerektiğinin altını çizen Ekmen “Batman’da son günlerde hırsızlık olayları sıkça yaşanmaya başlandı. Bunun sebebini bilmiyoruz. Ama başıboş gezen çocukların yaptığını tahmin ediyoruz. Çocukları gece eve gitmeyen aileler hiç mi merak etmiyor? Aileler buna dikkat etmeli. Bunun yanında Emniyet de çalışma başlatsın. Cezalar caydırıcı olmalıdır. Yani gözaltına alınıp bırakılmamalı bu insanlar. Biz bu konuda yetkililerin duyarlı olmasını istiyoruz” dedi.

ALARM ÇALINCA KAÇMIŞLAR

Bina yöneticisi Seyfettin Ülgen ise hırsızlık olaylarından rahatsız olduklarını dile getirdi. Hırsızların yan binadan girdiklerini belirten Ülgen “birkaç dairenin kapısında alarm sistemi kurulu. Bu alarmların çalması sonucu hırsızlar binayı terk etmiş. Bacanın etrafını tel örgüyle kapattık. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı” dedi. Bundan kısa bir süre önce de aynı binada bulunan 3 dairenin, kimliği belirsiz şahıslar tarafından soyulduğu bildirildi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete