SİYASET

KAPLAN, YENİDEN ADAY…

“Kurumsal kimlik kazandırdığımız Oda’nın yönetimine talibim”

KAPLAN, YENİDEN ADAY…
29-01-2018 22:38
Google News

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası, 4 Şubat’ta seçime gidiyor. Oda yönetimi için hız kazanan yarışa, yeni adaylar ekleniyor. Yeniden başkan olabilmek için adaylık başvurusunda bulunan Mevcut Başkan M. Salih Kaplan, gazetemizi ziyaret ederek, basından destek istediğini belirtti.

“ODA’YA KURUMSAL BİR KİMLİK KAZANDIRDIK”

44 yıllık geçmişi olan Batman Esnaf Odalar Başkanlığına, kurumsal, şeffaf ve hesap verebilir bir kimlik kazandırdığını söyleyen Kaplan “44 yıldır çivi bile çakılmamış Oda’ya kurumsal bir kimlik kazandırdık. Tüm borçlarını kapattık. Araç satın aldık. Kiradan kurtarıp, yeni ve modern bir bina kazandırdık. Denetlenebilir, hesap verebilir duruma getirdik. Batman’a yakışır ir Oda haline getirdik. Resmi harç dışında hizmet bedeli bütün harçları kaldırdık” dedi.

2 BİN 975 DELEGE, SANDIK BAŞINA GİDECEK

3 bin 300 üyesi olan Oda’da, oy kullanma hakkı bulunan 2 Bin 975 kadrolu üyeleri bulunduğunu belirten Kaplan, 4 Şubat tarihinde tüm üyeleri Kültür Merkezindeki kongreye davet etti. Ziyareti sırasında kaplan’a, Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Talat Kara da eşlik etti. (Yusuf Kavak)

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?