SPOR

KAPUCU ‘İŞ KAZASI YAŞADIK

Petrolspor teknik direktörü Orhan Kapucu, Vanspor karşısında alınan mağlubiyetin tam karşılığının bir iş kazası olduğunu futbolculara güvendiklerini bu hafta oynanacak olan Kastamonuspor maçı ile çıkışa geçeceklerine inandığını söyledi

KAPUCU ‘İŞ KAZASI YAŞADIK
28-09-2015 21:53
Google News

Sezona başarılı başlayan Petrolspor, Bergemaspor ve Vanspor maçında ummadığı bir sonuçla karşı karşıya geldi. Vanspor karşısında ilk yarıda bekleneni veremeyen Petrolspor, ikinci devrede baskılı oynamasına rağmen bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Maçın son bölümünde konuk ekip Vanspor kontra ataktan yakaladığı tek pozisyonu değerlendirerek üçüncü golü atıp, üç puan alarak Batman’dan ayrıldı.

“BASKILI OYUN SONUÇ VERMEDİ”

Teknik Patron Orhan Kapucu, Vanspor karşısında ikinci devre oyunun mutlak hakimi oldukları 7-8 gol pozisyonuna girdiklerini bunların 3 tanesinin net gol pozisyonu olduğunu belirtti. Kapucu, “Çok rahat kazanabileceğimiz bir maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ancak şansızlık ve tecrübesizlik nedeniyle yakaladığımız pozisyonları cömertçe harcadık. Rakip oyunu kendi sahasında kabul ederek adeta bizim gol atmamızı bekledi. Ancak biz yakaladığımız pozisyonların tamamını kaçırarak zoru kolay yaptık.” ifadesini kullandı.

“TELAFİ EDECEĞİZ”

İler ki haftalar için umutlu konuşan Teknik direktör Orhan Kapucu “Takımın oynadığı futboldan memnunum. Ancak sıkıntımız gol yollarında. Bir türlü istediğimiz verimi bu bölgeden alamıyoruz. Bu bölgede oynayan arkadaşlarda ellerinden geleni yapıyor. Ancak bir türlü çözüm bulamıyoruz. Vanspor karşısında aldığımız mağlubiyet bir iş kazası olarak görüyorum. Bu kazayı bu hafta sonu oynayacağımız Kastamonuspor karşısında telafi edeceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete