SPOR

KAPUCU;"MÜCADELECİ, KOŞAN BİR TAKIM OLACAĞIZ"

Petrolspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu, yeni sezona günde çift idman yaparak hazırlandıklarını belirtirken, bu sezon mücadele eden bir takım olacaklarını ifade etti.

KAPUCU;"MÜCADELECİ, KOŞAN BİR TAKIM OLACAĞIZ"
12-08-2015 19:51
Google News

Bolu kampından sonra yeni sezon hazırlıklarına Batman’da devam eden Petrolspor teknik direktörü Orhan Kahpucu, futbolcuların çalışma tempolarından ve birbirleriyle olan arkadaşlıklarından çok memnun olduğunu ifade etti. Bolu kampının yüksek tempoda geçtiğini ve daha çok dayanıklılık ile kuvvet çalışmaları yaptıklarını dile getiren Kapucu, yeni bir takım olduklarından futbolcular arasında uyumu sağlamaya çalıştıklarını belirtti.

'KOŞAN BİR EKİP OLACAĞIZ'

Batman’da hazırlık maçı yapabilecek takım bulamadıklarından sitem eden Kapucu, Bolu kampında yaptıkları hazırlık maçlarında alınan sonuçların kimseyi yanıltmaması gerektiğini söyledi. Kapucu, açıklamasının devamında, "Hazırlık maçlara eksikliklerimizi tespit etme açısından önem verdik. Bunlar üzerinde duruyoruz. Eksiklerimiz var.  Batman’da yaptığımız kampta bu eksiklerimizi gidererek, sezona hazır halde başlamak istiyoruz. Takıma yeni dahil olan oyuncularımızla eskilerin kaynaşması, kuvvet, kondisyon, koordinasyon ve belirli ölçüde oyun taktiği anlamında mesafe kat ettik. Sezonun ilk maçına kadar taktik çalışmaları yapacağız. Oyun anlayışımızı tam anlamıyla sahaya yansıtmak için çalışmalar yapacağız. Bu sezon mücadeleci, koşan bir takım olacağız. Sahada ne yaptığını bilen bir ekip göreceksiniz" diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete