SASON

KAR, ONLARI YILDIRMADI...

İlçelerde etkili olan yoğun kar yağışı, kapanan yolları açmak için yoğun çaba sarf eden Sason Özel İdare makine operatörlerini yıldırmadı.

KAR, ONLARI YILDIRMADI...
13-03-2015 18:40
Google News

Sason bölgesinde yoğun kar yağışı nedeniyle bazı yolları 3–4 sefer açmak durumunda kaldıklarını belirten operatörler, bazen günlerce çocuklarını göremediklerini söyledi. Grayder operatörü Hamdullah Baran “Yoğunluk nedeniyle haftada ya da 10 günde bir eve gidebiliyoruz. Çocuklarımızı özlüyoruz. Ancak işimizden memnunuz” dedi.

BAZEN YOLU ŞAŞIRIYORLAR

Dozer operatörü İbrahim Baran ise yoğun iş temposuna değinerek “bazen yoğun kar yağışı nedeniyle yolu açarken şaşırıyoruz, ters istikamete gidiyoruz. Şu anda Karayön Mezrasındayız. 2–3- metre kar var. Günde 3 kilometre yol açıyoruz” dedi.

EVLERİNE 10 GÜNDE BİR GİDEBİLİYORLAR

Sason Özel İdare Şantiye Şefi M. Fatih Vural, kar yağışının etkisiyle 3 aydır yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirterek “Şantiyede 30 personelimiz var. Kar yağışlarının tekrar etmesi bizi zor durumda bıraktı. İşçilerimiz gece gündüz demeden çalıştılar. Çalışmalarından Sasonlular da memnun, amirlerimiz de çok memnun” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete