TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Kara Ağaç Destanı İzleyicileri Büyüledi!

TRT 1'in yeni dizisi Kara Ağaç Destanı, Anadolu'nun kadim topraklarındaki büyük mücadeleyi konu alıyor. İzleyicileri ekrana kilitleyen dizi, ilk bölümüyle büyük beğeni topladı.

Kara Ağaç Destanı İzleyicileri Büyüledi!
24-02-2024 16:39
Google News

TRT 1’in yeni dizisi ‘Kara Ağaç Destanı’ 23 Şubat Cuma akşamı ilk bölümüyle izleyicilerle buluştu. 1950’den başlayıp 1970’li yıllarda devam eden dizi, Anadolu’nun kadim topraklarında geçen mücadeleyi ekranlara taşıyor.

Başrollerinde Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker, Hakan Boyav, Merih Öztürk’ün yer aldığı dizi, yapımcılığını Hasan Karul üstlenirken, yönetmen koltuğunda Ufuk Hakan Eren oturuyor. Harranlı Celal ve Osman Ağa arasındaki çekişme, Kara Ağaç'ın kaderini değiştiriyor. Celal Ağa, topraklarına sahip olmak için her yolu denese de Osman Ağa'nın mücadelesi sonunda ölümle sonuçlanıyor. Bu olayın ardından yaşananlar ise izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Kara Ağaç Destanı, Anadolu'nun derinliklerinde kötülükle iyiliğin, varlıkla yokluğun karşılaştığı bir hikayeyi anlatırken, izleyicileri de büyülemeye devam ediyor. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete