TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Kara Ağaç Destanı Yeni Bölümüyle Heyecan Dolu Saatler

Anadolu'nun kadim topraklarında geçen Kara Ağaç Destanı'nın yeni bölümü, Sultan'ın beklenmedik hamlesi ile başlıyor. Ömer'in karşısına çıkan zorluklar ve sınavlarla dolu bir bölüm sizleri bekliyor.

Kara Ağaç Destanı Yeni Bölümüyle Heyecan Dolu Saatler
01-03-2024 09:39
Google News

1950’den başlayıp 1970’li yıllarda devam eden ‘Kara Ağaç Destanı’ Anadolu’nun kadim topraklarında iyiliğin yanında kötülüğün, varlığın dünyası ile yokluğun gerçeğini yan yana anlatıyor.

Başrollerinde Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker, Hakan Boyav, Merih Öztürk’ün yer aldığı dizinin yapımcılığını Hasan Karul üstlenirken, yönetmen koltuğunda Ufuk Hakan Eren oturuyor. Sultan’ın baraj yapımı için gelen bir mühendis olduğunu ilan etmesiyle herkes şok olur. Sultan’ın babası Osman Ağa’nın evine yerleşmesine ses çıkarmayan Celal Ağa’nın başka bir planı vardır. Ömer, babasının evlilik baskısına direndikçe onun karanlık yüzüyle tanışır. Ömer’in bir diğer sınavı ise Sultan’ladır. Onunla konuşarak hayatını düğümleyen baraj meselesini çözmeye çalışır. Asırlardır birçok sırra şahit olan Kara Ağaç, bu sefer Ömer için tarihi bir ana tanıklık eder. ‘Kara Ağaç Destanı’, yeni bölümüyle bu akşam saat 20. 00’de TRT 1’de.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete