SPOR

KARAMAN: “1 PUAN ÜZÜNTÜ VERİCİ”

Petrolspor Kulübü 2. Başkanı Engin Karaman, “Derincespor maçıyla rahat geçebileceğimiz haftada 1 puan almamız üzüntü verici. Bu kadroya yakışmayan sonuç ortaya çıktı" dedi.

KARAMAN: “1 PUAN ÜZÜNTÜ VERİCİ”
07-11-2016 22:39
Google News

3. lig temsilcimiz Petrolspor kendi saha ve seyircisi önünde Derincespor’a son dakikada yediği golle 2 puan kaptırınca moraller bozuldu. Bu sezon sahalarında galibiyet alamadıklarını belirten 2. Başkan Engin Karaman, “Şansız bir sezon geçiriyoruz. Takımımız sahada iyi mücadele etmelerine rağmen bir türlü şansızlığımızı kıramıyoruz. Sahamızda daha üç puan alamamanın ezikliğini yaşıyoruz. Taraftarlarımızı üzmeye devam ettik. Bu maçların telafisi olacaktır. Bu takım son dakika sendurumunu aşacaktır.” İfadelerini kullandı.

10 GÜNDE 3 MAÇ

Cumartesi günü deplasmanda Çanakkale Dardanelspor ile karşılaşacak olan Petrolspor hafta içi Çarşamba günü kendi saha ve seyircisi önünde Yeşil Bursaspor ile karşılaşacak. Hafta sonu ise deplasmanda İstanbul Çatalcaspor ile oynayacak. 10 günde üç maç oynayacaklarını belirten 2. Başkan Karaman üç maçlık peryotta en az 7 puan almayı hedeflediklerini söyledi.

2. Başkan Karaman, futbolculara güvendiklerini başarılı olmak için yönetim olarak ellerinden geleni yaptıklarını ve yapacaklarını belirtti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete