SPOR

KARAMAN : "BİR PUANI HAFİFE ALMAMAK LAZIM"

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta 12. hafta maçında deplasmanda Darıcaspor ile 0-0 berabere kalan Petrolspor, alt sıralardan kurtulma şansını yakaladı.

KARAMAN : "BİR PUANI HAFİFE ALMAMAK LAZIM"
09-11-2015 19:22
Google News

Darıcaspor’un ligin en iyi takımlarından olmasına rağmen Petrolspor’un 1 puan hafife alınmaması gerektiğini belirten As Başkan Engin Karaman, “Darıcaspor maçında takımımız zaman zaman çok iyi oyun sahaya yansıttı. Maalesef hakem çok kötü maç yönetti, iki penaltımızı vermedi. Petrolspor yeni teknik direktörü ile yavaş yavaş çıkışa geçecektir” dedi.

“2 PENALTIMIZ VERİLMEDİ’

İkinci yarı güzel bir oyun sergilediklerini söyleyen Karaman, “İkinci yarı oynadığımız oyun gerçekten çok güzeldi. Maçın geneline bakmak lazım. Oynadığımız takım Darıcaspor. Bu gibi maçları tedbirli oynamak lazım, gol yediğinde maçı çevirmek zor oluyor. Bu maçın 90 dakikasına baktığımızda, bizim takımın istek ve arzusu çok daha fazlaydı. Bana göre ikinci yarıda da verilmeyen penaltılar var, kaçan pozisyonlar var,

‘HEDEF PLAY-OFF’

Petrolspor’un play-off potasının içerisinde olacağını ifade eden Karaman, “Potanın içinde her türlü oluruz ama futbol bu, baştan konuşmakla olmaz. Sonuçları sahada pratik olarak göreceğiz, takım olarak mücadele edeceğiz ve üstüne her gün katarak gidiyoruz. Oynadığımız takımların hepsi zirveye oynayan takımlar. Bu ligde iki maçla zirveye çıkarsın, iki maçla aşağı inersin. Önemli olan puan almak ve rakibi tutmak.” diye konuştu. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete