SPOR

KARAMAN "GALİBİYET İLAÇ GİBİ GELDİ"

Petrolspor Kulübü as başkanı Engin Karaman, Tavşanlı Linyitspor karşısında aldıkları 2-0'lik galibiyetin, kendilerine "ilaç gibi" geldiğini söyledi.

KARAMAN "GALİBİYET İLAÇ GİBİ GELDİ"
07-12-2015 19:10
Google News

Karaman, yaptığı açıklamada, yönetim olarak takımın sergilediği oyundan memnun olduklarını, ligin ilk yarısının son maçında hem oyun hem de skor olarak daha iyi işler yapacaklarına inandıklarını kaydetti.

"Galibiyet ilaç gibi geldi" diyen Karaman, şöyle devam etti: "İç sahada galip gelmemiz futbolcuların kendilerine olan özgüvenini getirdi. Galibiyeti taraftarımıza armağan ediyoruz. Bu takımın ligde üst sıralara tırmandırmak için yönetim olarak çalışıyoruz, çalışmalarımıza da devam edeceğiz.”

İŞİMİZ ZOR AMA BAŞARACAĞIZ

Karaman, Petrolspor için kentte yaşayan herkesin desteğini beklediklerini belirtirken, devre arasında yapılacak transferlerle ligin ikinci devresinde çok farklı bir Petrolspor izlettirmeyi hedeflediklerini söyledi. Petrolspor’un tüm kentin ortak paydası olduğunu ifade eden as başkan Engin Karaman, "Batman’da yaşayan ve kazanan herkes, Petrolspor’u daha değerli kılmak adına üzerine düşeni yapmalı. Kulübün mali durumu pek iç açıcı değil. Yönetim olarak bunun altından kalkmaya çalışıyoruz, ancak sadece bizim çaba göstermemiz yeterli değil" diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete