SPOR

KARAMAN: ŞANSSIZLIK YAKAMIZI BİR TÜRLÜ BIRAKMIYOR

3. lig 3. grupta mücadele eden Petrolspor’da İskenderun deplasmanında alınan kötü sonuçtan sonra moraller oldukça bozuk.

KARAMAN: ŞANSSIZLIK YAKAMIZI BİR TÜRLÜ BIRAKMIYOR
19-11-2015 18:26
Google News

Teknik direktör değişikliğinden sonra Beylerbeyispor maçını kazandıklarını ama İskenderun deplasmanın da rakipleri karşısında iyi oynamalarına rağmen bireysel hatalardan 2 gol yediklerini belirten Petrolspor as başkanı Engin Karaman, “Kan değişikliği ile iyi bir ivme yakaladığımıza inanmıştık. İskenderun deplasmanına mutlak puan için gittik. İskenderunspor maçında ilk yarıda çok iyi mücadele ettik. Rakibimize pozisyon vermedik. Karşılaşmanın 2. yarısında denk bir oyun ortada iken bireysel hatadan kalemizde gol gördük. Skorda eşitliği sağlayacağımız dakikalarda 2. golü yedikten sonra futbolcularımızın gardı düştü ve kalan dakikalarda futbolcularımızın çabaları sonuçsuz kaldı. Sözün özü İskederunspor karşısında şansızdık. Şansızlıklar bir türlü yakamızı bırakmıyor.” İfadelerini kullandı.

DERSİM MAÇI ÇOK ÖNEMLİ

Hafta sonu oynayacakları Dersimspor maçının Petrolspor için çok önemli olduğunu belirten asbaşkan Engin Karaman, “Dersim maçı çok zor bir karşılaşma olacak. Rakibimiz puan cetvelinde bizden alt sırada olmasına rağmen iyi takım. Onlarında bizim gibi puanlara ihtiyacı var. Biz kendi işimize bakmak zorundayız ve şansızlığımızı ve Dersimspor’u yenmek zorundayız.” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete