GÜNDEM

“KARANLIK BİR TABLO VAR”

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nde İnsan Hakları Derneği (İHD) Batman Şubesi ve KAMER Vakfını ziyaret etti.

“KARANLIK BİR TABLO VAR”
10-12-2020 16:53
Google News


İHD Eşbaşkanları Av. Devran Yıldız ve Av. Rümeysa Deniz Kaya ile görüşen Müjdeci, Kamer Vakfı’nda ise Başkan Güler Yaman ile bir araya geldi.
Ziyaretlere ilişkin değerlendirme yapan “Bugün İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin yayınlanmasının 72. yıl dönümünde dünya nüfusunun önemli bir bölümü söz konusu beyannamede yer alan birçok haktan mahrum halde yaşamlarını sürdürmektedir. Ülkemizde de durumun pek iç açıcı bir tabloya sahip olduğunu söylemek çok zor. Türkiye’nin hemen hemen her noktasında insan hakları konusunda gönüllü olarak azami çaba gösteren İHD ve KAMER Vakfına teşekkür ediyoruz. DEVA Partisi olarak, kimsenin ötekileştirilmediği, kadının bütün karar organlarında eşit temsiliyetini, istihdamdaki payının artırılmasını, insan haklarına yönelik tüm ihlallerinin bağımsız ve tarafsız bir şekilde el alınmasını, zalimin ve zulmün alkışlanmadığı bir ülkeye erişmek için çalışacağız” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete