GÜNDEM

KARANLIK DÜNYASI 15 BİN LİRA İLE AYDINLANACAK

Kaçer çiftinin görme engelli minik kızlarının görebilmesi için ameliyat olması gerekiyor. 15 bin liralık ameliyat masrafını karşılayamayan Kaçer çifti, hayırseverlerden uzanacak yardım elini bekliyor.

KARANLIK DÜNYASI 15 BİN LİRA İLE AYDINLANACAK
08-11-2015 19:23
Google News

 

HASTANE, 15 BİN LİRA İSTEDİ

Petrolkent Mahallesi 2827. sokak no:25’te ikamet eden Kaçer çiftinin 1 yaşındaki kızları Elif, görme engelli olarak dünyaya geldi. Baba Tahsin Kaçer, kızının karanlık dünyasını aydınlatabilmek için hastane hastane gezdi. İstanbul ve Ankara’daki iki büyük hastanede Elif’in gözlerinin tedavisi için 15 bin lira istendiğini belirten baba Tahsin Kaçer, maddi durumu düşük olduğu için bu parayı karşılayamadığını söyledi.

“BİR KIRTASİYEDE 600 LİRA MAAŞ KARŞILIĞI ÇALIŞIYORUM”

Üniversite mezunu Tahsin Kaçer, 3 yıldır atanamadığını ve ailesine bakabilmek için bir kırtasiyede 600 lira maaşla çalıştığını belirterek “Felsefe Bölümü mezunuyum. 3 yıldır atanamıyorum. Bir kırtasiyede 600 lira maaşla çalışıyorum. Bu para ile ancak evimin kirasını ödeyebiliyorum. Kızımın görmesi için tedavi olması lazım. Maddi durumum müsait değil. Allah rızası için bize yardımcı olun” dedi.

MUSTAFA CECELİ’NİN ŞARKILARIYLA SAKİNLEŞTİRİLİYOR

Görme engelli minik Elif, Mustafa Ceceli’nin şarkılarıyla sakinleştiriliyor. Ağladığı zaman cep telefonundan açtıkları Mustafa Ceceli şarkılarıyla minik Elif’i sakinleştirdiklerini söyleyen baba Kaçer “Kızım, sadece seslere tepki gösteriyor. Tek isteğim, kızımın gözlerinin açılması. Tedavi için 15 bin lira gerekiyor. Kızıma doğuştan beri Mustafa Ceceli’nin şarkılarını dinletiyoruz. Buradan Mustafa Ceceli’ye de sesleniyorum. Bu minik hayranına bir yardım eli uzat” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Nisan 2024 e-gazete