GÜNDEM

KARARNAME ÇIKTI

O isim, Muğla Marmaris İlçe Kaymakamı oldu. Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar değişti. Aksoy, Kaymakam oldu. Hasan Tanrıseven, Vali Yardımcısı…

KARARNAME ÇIKTI
08-08-2019 21:00
Google News

 

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararnamesi ile 403 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.
KAYYUM, MARMARİS’E KAYMAKAM OLDU
Batman Belediyesi’nde 2,5 yıl boyunca kayyum olarak görev yapan Batman Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, Muğla İli Marmaris Kaymakamlığına atandı. Aksoy’un ataması merakla beklendiğinden, Batman Kamuoyu için sürpriz olmadı.
YENİ VALİ YARDIMCISI KADIN
Dönem dönem kadın vali yardımcılarının atandığı Batman’a yine bu kontenjandan atama yapıldı. Kastamonu Ağlı Kaymakamı Tuğba Polat, Batman Vali Yardımcısı oldu.
KAYMAKAM MASLAK, ERZURUM’A...
Batman’ın Beşiri İlçesi’nde bir dönem İçişleri Bakanlığı’nca kayyum olarak da görevlendirilen Kaymakam Mustafa Maslak, Erzurum’un Aziziye Kaymakamlığına atandı. Karabük’ün Eflâni Kaymakamı Sinan Aşçı da Beşiri Kaymakamlığına atandı.
BİR VALİ YARDIMCISI DAHA GİTTİ
Batman Vali Yardımcısı Metin Demirel, Ankara’nın Çamlıdere Kaymakamlığına atandı.
YOLU BATMAN’DAN GEÇENLER
Beşiri Eski Kaymakamı Kütahya Vali Yardımcısı Arif Yalçın, Mersin Bozyazı Kaymakamlığına, İzmir Karabağlar Kaymakamı Hemşerimiz M. Sadık Tunç da Kayseri Vali Yardımcılığına atandı.
KAYMAKAM HEMŞERİMİZ, VALİ YARDIMCISI OLDU
2016 yılından bu yana İzmir’in Tire İlçe Kaymakamlığı’nı başarıyla yapan Hemşerimiz Hasan Tanrıseven, Giresun Vali Yardımcısı oldu.
HEMŞERİMİZ, İLLER BANKASI DAİRE BAŞKANI OLDU
İller İdaresi Daire Başkanı Hemşerimiz Şefik Aygöl de kararnamede kendine yer buldu. Aygöl, İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete