GÜNDEM

KARLI DAĞLARDA HAYVANLARI BESLEDİLER

Batman’da her yıl dağlara karın düştüğü günlerde gerçekleştirilen besleme etkinliği, bu yıl da pandemiye rağmen devam etti.

KARLI DAĞLARDA HAYVANLARI BESLEDİLER
24-01-2021 17:32
Google News


GAZETE EKİBİMİZ DE YİNE SAHADAYDI
Batman’da her yıl hayvanseverler tarafından gerçekleştirilen besleme etkinliği, bu yıl pandemi tedbirleri kapsamında gerçekleşti. Bir Kalp Bin Umut Platformu Başkanı Veysi Mercimekçi ve Gönüllüleri, Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Hasan Argünağa ve Dernek Yöneticisi Recep Kavuş, Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Federasyonu (TUMEF) Yönetimi, Gazeteci Nizamettin İzgi, Teknikerler Birliği Başkanı Nimetullah Durmaz, SAHADER ekipleri, Emniyet Müdürlüğü Çevre, Doğa, Hayvan Koruma Şube Ekipleri (HAYDİ)’nin katıldığı etkinlikte Gazetemiz Batman Sonsöz de her zamanki gibi yerini aldı.

KARLI DAĞLARA YİYECEK BIRAKTILAR
16 araç konvoyu ile gidilen Batıraman Dağları’nda besleme etkinliği yapıldı. Raman Dağları’nın karlı zirvesine ulaşan gönüllüler, kuşlar için doğayı yemlerken, ağaç gölgelerine de yabani hayvanlar için tavuk ve ciğerler bıraktı. Bir Kalp Bin Umut Platformu Başkanı Veysi Mercimekçi, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri etkinliğe katılımlarından ötürü gönüllülere teşekkür etti. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete