EĞİTİM

KARNINDAKİ ŞEKİL BOZUKLUĞU, MEDİCAL’DE SON BULDU

Medical Park Batman Hastanesi’nde Ayten İpek isimli 49 yaşındaki kadın hastanın karnında 2 yıl önce geçirdiği açık apandisit ameliyatı sonrası gelişmiş olan 20X25 cm’lik dev ameliyat fıtığı laparoskopik (kapalı) yöntemle başarılı bir şekilde tedavi edildi.

KARNINDAKİ ŞEKİL BOZUKLUĞU, MEDİCAL’DE SON BULDU
10-04-2016 22:42
Google News

İki yıl önce açık yöntemle apandisit ameliyatı olan Ayten İpek isimli hasta, geçirdiği açık ameliyattan birkaç ay sonra ameliyat yerinde şişlik fark ettiğini ve bu şişliğin giderek büyüdüğünü ifade etti. Yürüdüğünde, merdiven çıktığında, öksürdüğünde ve ıkındığında karnının sağ yarısında beliren bu şişliğin zamanla giderek büyüdüğünü belirten İpek, başvurduğu sağlık merkezlerinde obez ve diyabetik olduğu için ameliyata alınamadığını söyledi. Tavsiye üzerine başvurduğu Batman Medical Park Hastanesi’nde karnındaki şekil bozukluğundan kurtulan hasta, Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Tahir Atun’a teşekkür etti.

“HER TÜRLÜ AMELİYATI BAŞARIYLA YAPIYORUZ”

Başarılı ameliyata ilişkin bilgi veren Op. Dr. Tahir Atun “Bu tür ameliyatlar için halkımızın büyükşehirlere gitmesine, maddi ve manevi sıkıntılar çekmesine gerek yok. Gayet rahat ve konforlu bir şekilde hastanemizde bu tür ameliyatları gerçekleştiriyoruz. Burada bir başka önemli husus da kapalı ameliyat olmanın ne kadar önemli olduğudur. Hastamız eğer apandisit ameliyatını açık değil de kapalı olsaydı bu durumu yaşamayacaktı” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete