SPOR

“KARŞIYAKASPOR 1. AMATÖRE YÜKSELDİ”

Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK) 30.03.2015 tarih ve 86 sayılı toplantısında Karşıyakaspor’un 1. Amatör Ligine yükseldiğine karar verdi.

“KARŞIYAKASPOR 1. AMATÖRE YÜKSELDİ”
01-04-2015 12:15
Google News

Karara ilişkin yapılan bilgilendirmede “27 Aralık 2014’te oynanan Karşıyakaspor-Sason Gençlikspor 2. Amatör Lig müsabakasında itirazın kabulü ile kararın bozulup yeniden hüküm tesis edilerek İl Disiplin Kurulu kararının 3–0 hükmen mağlubiyet ve mevcut puanından 3 puan silinmesi olarak onanmasına karar verilmiştir

SASON GENÇLİKSPOR-KARŞIYAKASPOR MAÇINDA KARAR ONANDI

Amatör Futbol Disiplin Kurulu Başkanı Av. Tacar Çağlar Karşıyakaspor Kulübü 27 Aralık’ta 2014’te oynanan müsabakada maç 2–2 devam ederken dakika 80 gösterirken Karşıyakaspor kaptanı ve yöneticileri Sason Geçlikspor kaçak oyuncu oynattığını tespit edip itirazda bulunmuştu. Maçın orta hakemi müsabakayı durdurup kurallar dâhilinde fotoğraf çektirmek istemişti ancak Sason Gençlikspor Kulübü yöneticileri ve oyuncuları fotoğraf çektirmek istememişlerdi. Müsabaka normal devam edip 2–2 sonuçlandı. Ancak maçın orta hakemi raporunda da belirtmişti. İl Disiplin Kurulu vermiş olduğu kararda sadece 3–0 hükmen Karşıyakaspor lehine sonuçlanmıştı. Bu sonucun eksik olup itirazda bulunan Karşıyakaspor kulübü elinde bulunan tüm delillerle beraber dosyayı Ankara AFDK’ya gönderdi. AFDK’nin toplantıda almış olduğu İl Disiplin Kurulu kararının Sason Gençlikspor Kulübüne 3–0 hükmen mağlubiyet ve mevcut puanından 3 puan silinmesi olarak onanmasına karar verilmiştir. Böylelikle Karşıyakaspor Kulübü 1. Amatöre yükselmiştir” denildi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete