SPOR

KARŞIYAKASPOR’DAN PETROLSPOR’A 3 FUTBOLCU

Transfer çalışmalarını sürdüren Batman Petrolspor, İzmir Karşıyakaspor’dan 3 futbolcu ile prensipte anlaştı.

KARŞIYAKASPOR’DAN PETROLSPOR’A 3 FUTBOLCU
22-06-2014 19:23
Google News

3. lig temsilcimiz Batman Petrolspor iç ve dış transfer görüşmelerine devam ediyor. Petrolspor yöneticisi İlhan Erken, hafta sonu İzmir Karşıyakaspor başkanı Mehmet Fatih Diniz ile yapılan görüşmeler sonucunda 3 futbolcu renklerine bağladıklarını söyledi.

Yarın resmi sözleşme imzaladıktan sonra anlaşma sağladıkları futbolcuları kamuoyuna açıklanacağını belirten İlhan Erken, “Karşıyakaspor’lu 3 futbolcu ile prensipte anlaşma sağladık. Bu 3 futbolcunun bonservislerinde bizlere kolaylık sağlayan Karşıyakaspor başkanı Mehmet Fatih Diniz’e ve Karşıyakaspor yönetimine ne kadar teşekkür etsek azdır.” Dedi.

TRANFSERDE ACELECİ DAVRANMIYORUZ

İç ve dış transfer görüşmelerini birlikte sürdürdüklerini belirten İlhan Erken, “Transfer komitesi ve teknik heyetimiz ile transfer çalışmalarını titizlik içinde sürdürüyoruz. Anlaşma sağladığımız isimleri başkanımızın onayıyla kamuoyuna açıklıyoruz. 1. etap kamp dönemine kadar transfer çalışmalarını bitirmeyi hedefliyoruz.” Dedi.

TUGAY TAKIMDA KALDI

Geçen sezon kiralık olarak Petrolspor formasını giyen Tugay, Karşıyakaspor’da kaldı. Karşıyakaspor teknik direktörü, Tugay’ı kampa götüreceklerini ve bu sezon ondan faydan alacaklarını söylerken, Petrolspor Tugay’ın mevkisi için başka arayışlara girdi.

SARI’NIN DURUMU NETLEŞECEK

Geçen sezon attığı gollerle Petrolspor’da başarılı bir sezon geçiren Hasan Ahmet Sarı’nın durumunun bu hafta içerisinde netleşeceği belirtildi. Bonservisi Trabzon 1461 sporda olan Hasan Ahmet Sarı bu hafta içinde takımı ile yapacağı görüşmeler sonunda Petrolspor’a gelip gelmeyeceği netleşeceği açıklandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete