GÜNDEM

KARTAL’IN FOTOĞRAFLARI GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Batman İl Özel İdaresi’nde memurluk görevinin yanı sıra 3 yıl önce hobi olarak başladığı fotoğraf çekimlerini sergi salonlarına taşıyan Orhan Kartal'ın ikinci kişisel sergisi Pazar günü saat 13.00’te açılacak.

KARTAL’IN FOTOĞRAFLARI GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR
13-05-2016 20:49
Google News

3 gün boyunca Batman Park AVM’de konuklarını ağırlayacak olan Kartal, serginin ikinci ayağını ise 21–22 Mayıs tarihleri arasında Hasankeyf seyir alanında gerçekleştirecek.

Batmanın il oluşunun 26. yıldönümü nedeniyle Batman ve ilçelerinden fotoğraflarının yer aldığı eserlerini görücüye çıkaracak olan Fotoğrafçı Kartal “Amacım Batman’ın il oluşunun 26 yıldönümünü kutlamak ve bunu bir gelenek haline getirilmesini sağlamaktır. Sergimin açılışında büyük destekleri olan maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Bem Bir Sen İl Başkanlığı’na Serdar Petrol Şirketine, Onurkent Yapı Denetim Şirketine, Lüks Batman Seyahat, Halim Turizm, Oskar Et Lokantası ve Batman Park teşekkür ederim” dedi. Yurtdışından 2, yurtiçinden 12 olmak üzere çeşitli fotoğraf yarışmalarından 14 ödülü bulunan Kartal, Batman Park AVM’de açacağı sergide 50 eserini görücüye çıkaracak. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete