GÜNDEM

KARTAL’IN FOTOĞRAFLARI İLGİ TOPLUYOR

Ödüllü Fotoğraf Sanatçısı Orhan Kartal’ın 2. Kişisel Fotoğraf Sergisi, büyük beğeni topladı.

KARTAL’IN FOTOĞRAFLARI İLGİ TOPLUYOR
17-05-2016 21:34
Google News

İl Özel İdaresi’nde Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni olarak görev yapan Fotoğrafçı Orhan Kartal, Batman Park AVM’de gerçekleştirdiği 2. Kişisel Fotoğraf Sergisi ile dikkatleri çekmeyi başardı. Merak uyandıran fotoğrafları ile ilgi çeken Kartal, sergiye ilişkin yaptığı açıklamada “Batmanın il oluşunun 26. yılını sergi ile taçlandırmak, tanıtımına katkıda bulunmak ve fotoğraf sanatının gelişimi açısından bu sergi çok önemli. Batmanlı gençlerin sokak köşelerinden veya kahvehanelerden sıyrılıp fotoğrafçılığa özendirilmesi de hedeflerimdendi. Üç gün içinde fotoğraf sanatına kazandırdığımı düşündüğüm insanlar oldu. Sanatsal faaliyetlerin, Batmanın ismini daha güzel yerlere getireceğine inanıyorum. Sanatsal faaliyetlerin STK’lar, işadamları, kamu kurumları tarafından desteklenmesi halinde daha iyi yerlere gelineceği kanısındayım”  dedi

SERGİ, ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

Petrol Ofisi İlkokulu Müdürü Ümit Dursun ve Sınıf Öğretmeni Abdurrahman Taşan, minik öğrencileri ile birlikte Kartal’ın sergisini ziyaret etti. Öğrencilere sergideki eserlerini tanıtan Fotoğrafçı Orhan Kartal, fotoğrafların hikâyelerini ve çekim tekniklerini anlattı. Sergiyi ziyaret eden Bem Bir Sen ve Yeşiltepe Çatom Fotoğraf Grubu da Kartal’ı tebrik etti.

SERGİNİN İKİNCİ AYAĞI HASANKEYF’TE

Fotoğraflarla Batman Fotoğraf Sergisinin ikinci ayağının, 21–22 Mayıs tarihleri arasında Hasankeyf Seyir Alanında gerçekleştirilerek dikkatlerin antik kent Hasankeyf’e çekileceği belirtildi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete