GÜNDEM

KARTAL, KİŞİSEL SERGİSİ İLE BATMAN PARK’TA

Fotoğrafçı Orhan Kartal, Batman’ın il oluşunun 26. yıldönümü nedeniyle Batman Park AVM’de “Fotoğraflarla Batman” konulu fotoğraf sergisi açtı.

KARTAL, KİŞİSEL SERGİSİ İLE BATMAN PARK’TA
16-05-2016 22:36
Google News

Ağırlıklı olarak Batman'dan karelerin yer aldığı sergisinin açılışına İl Özel İdaresi Genel Sekteri Yard. M.Şah Yiğit, Bem Bir Sen İl Başkanı Diyaddin Demirhan, İl Özel Kültür ve Sosyal İşler Yusuf Çiftçi, kentin tanınmış simalarından Haci Nusrullah Cankurt ve ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Davetlilere eserleriyle ilgili bilgi veren Kartal “Sergimi özellikle Batmanın il oluşunun 26. Yıldönümü onuru ve gururuyla bir etkinlik havasında açtım. Desteklerini esirgemeyen eşim, dostlarım, İl Özel İdaresi personeli, Batman Park AVM, Bem Bir Sen, Serdar Petrol İnşaat Nakliyat Şirketi, Onurkent Yapı Denetim, Lüks Batman Seyahat, Halim Turizm ve OSKAR Et Lokantasına teşekkür ederi” dedi.

FOTOĞRAF SANATINA ÖZENDİRMEK GEREKİYOR

İl Özel İdaresi Genel Sekteri Yardımcısı M. Şah Yiğit ve Bem Bir Sen İl Başkanı Diyaddin Demirhan, beğendikleri eserleri satın alırken,  sergiyle ilgili açıklamada bulunan Orhan Kartal da bu tür etkinliklere sponsor olarak veya eser satın alarak destek verilmesi ve fotoğraf sanatına özentinin bu şekilde arttırılması gerektiğini söyledi.

Orhan Kartal'nın binlerce kare arasından seçtiği 50 kareden oluşan fotoğraf sergisinin, 17 Mayıs'a kadar Batman ParkAVM’de gezilebileceği belirtildi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete