SPOR

KASAP “ÇALIŞIRSAK BAŞARI GELECEKTİR”

Petrolspor’un takım kaptanı Süleyman Kasap, herkesi sabırlı olmaya davet ederek, çok çalışmaları halinde başarının geleceğini söyledi.

KASAP “ÇALIŞIRSAK BAŞARI GELECEKTİR”
15-12-2015 20:02
Google News

Petrolspor’un tecrübeli kalecisi Süleyman Kasap gazetemize yaptığı açıklamada, “İnanıyorum ki; çok iyi çalışırsak inanırsanız ve hedefleriniz olursa sonunda iyi bir yere gelirsiniz.” Dedi.

“PETROLSPOR’DA OLMAKTAN MUTLUYUM”

Petrolspor’da 3 sezondur forma giydiğini belirten kaptan Süleyman Kasap, “Petrolspor’da olmaktan gayet mutluydum. Çünkü Petrolspor Türkiye’deki en iyi takımdan biri. Çok büyük bir tarihi var, mazisi başarılarla dolu. Çok iyi bir başkanı ve yönetim kurulu var. Çok iyi bir taraftar topluluğu var. Tabi ki zor zamanlar geçiriyoruz şuanda. Benim için de takım için de zor. Ama Petrolspor’da olmaktan mutluyum.” diye konuştu.

“ÇALIŞIRSANIZ BAŞARI GELECEKTİR”

Bu sezon şans faktörünün takımın yanında olmadığını belirten kaptan Süleyman Kasap, “Herkesin bu saatten sonra çok çalışması gerekir. Öncelikle takım olma yolunda çok yol katetmemiz gerekir. Devre arasında aramıza katılan arkadaşlarla iyi diyaloglar kurup, Petrolspor’un başarısı için çaba sarf etmemiz gerekir. Kolej takımı hüviyetine bürünmemiz gerekir. Herkes sabırlı olmalı ve takımın başarılı olmasını beklemeli. Şuna inanıyorum eğer çalışırsak başarı gelecektir. Takım kaptanı olarak bunu yapmaya çalışacağım.” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete