GÜNDEM

KAŞLAR, WAW’DA ŞEKİLLENİYOR

Kalıcı makyaj uygulamalarındaki başarısı ile adından bahsettiren Waw Kuaför Salonu, kıl tekniği (microblading)’ni kullanarak yaptığı kaşlarla takdir topluyor.

KAŞLAR, WAW’DA ŞEKİLLENİYOR
21-11-2017 16:51
Google News

KALICI MAKYAJLA ANILIYOR
Saç ve türban tasarım, şekillendirme, renklendirme ve gelin başı işlemleri ile güzellik ve bakımına düşkün hanımlara hizmet veren Waw, kalıcı makyaj uygulamalarındaki başarısı ile rakiplerini geride bırakıyor. İşletme Sahibi Ebru Güzel, ipek kirpik ve kirpik perması yaparak kadınların güzelliğine güzellik katarken, kalıcı kaş uygulamasıyla da müşterilerinin kaş sorununu ortadan kaldırıyor. 
GÜVENMEDİĞİNİZ YERLERDE YAPTIRMAYIN
Kaşı hiç olmayan ya da seyrek olan kadınlara, kaliteli boya ve cihazlarla kıl tekniğini kullanarak kaş yaptıklarını belirten Güzel “Kalıcı kaş uygulamalarımızı, sosyal medya hesabımızdan (insitgram: wawbayankuaforu veya facebook: waw bayan kuaförü) paylaşıyoruz. Yaptığımız işlemleri bu sayfalardan takip edebilirsiniz. Kıl tekniği kullanarak yaptığımız kaşlarda, yüz-göz oranına göre kaş çiziyor, kaliteli ürün ve cihazımız ile bunu kıl tekniği uygulayarak bunu kalıcı hale getiriyoruz. Memnuniyeti üst noktada tuttuğumuz microblading uygulaması, 2 yıla kadar kullanılabiliyor. Silmek ya da yapılan hatayı ortadan kaldırmak neredeyse mümkün olmadığından, güvenilir ve işin ehli yerlerde yaptırılması zorunludur. Kıl tekniği ile kaş yapımında iddialıyız, 0542 514 71 72 numaralı hatta ulaşarak merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz” dedi. (Yusuf Kavak)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?