GÜNDEM

KAVUŞ’A ANLAMLI PLAKET…

Sonbaharın Renkleri adlı fotoğraf sergisinde sergilenmiş olan fotoğrafların tamamını İl Sağlık Müdürlüğü aile hekimliklerinin hasta bekleme salonlarına asılması talebiyle hediye eden Fotoğraf Sanatçısı ve Başyazarımız Recep Kavuş’a, İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Osman Sünger tarafından plaket takdim edildi.

KAVUŞ’A ANLAMLI PLAKET…
17-01-2018 20:28
Google News

ÇOK İNCE BİR DAVRANIŞ

Büyük bir emek ve özveri ile hazırlanmış olan Sonbaharın Renkleri Fotoğraf Sergisinde yer alan tüm fotoğrafların aile sağlığı merkezlerine hediye edilmesini çok ince bir davranış olarak değerlendiren İl Sağlık Müdürü Osman Sünger, jestinden ötürü Fotoğraf Sanatçısı Recep Kavuş’a Plaket takdim ederek teşekkürlerini sundu.

DOĞA İLE BAĞLARI GÜÇLENDİRMEK

Kendisine sunulan plakete ilişkin konuşan Kavuş, “Ocak ayının ilk haftasında Batman Park AVM de 44. Batman Bölge Eczacı Odası Başkanlığının desteği ile üç gün süren Sonbahar Renkleri Fotoğraf Sergisi 50X70 çerçeveli mat camdan oluşan 40 fotoğraftan oluşmaktaydı. Amacım insanlara doğayı sevdirmek, doğa ile bağlarını güçlendirmektir. Bu fotoğrafların aile hekimliklerinin hasta bekleme salonlarına asılmasını istememdeki maksadım da bundan ibarettir” dedi. Bu tür çalışmalarının devam edeceğini belirten Kavuş “İl Sağlık Müdürlüğünün teşekkür amaçlı plaketi benim açımdan çok anlamlıdır bu nazik davranışları beni duygulandırdı” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete