GÜNDEM

KAVUŞ’UN FOTOĞRAF SERGİSİ BÜYÜLEDİ

Gazetemizin Başyazarı ve Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Recep Kavuş’un objektifinden “Sonbaharın Renkleri” adlı kişisel fotoğraf sergisi, sanatseverlerle buluştu.

KAVUŞ’UN FOTOĞRAF SERGİSİ BÜYÜLEDİ
02-01-2018 22:20
Google News

Çevreci kişiliği ve doğa sevgisi ile anılan Kavuş,  bu kez kendi objektifine yansıyan fotoğraflarla gündeme geldi. Kavuş tarafından çekilen 40 fotoğraflı “Sonbaharın Renkleri” adlı kişisel sergi, Batman Park AVM’de görücüye çıktı. Batmanlıların yoğun ilgi gösterdiği sergide doğa esaslı fotoğraflar ziyaretçileri büyüledi.

25 SENEDİR FOTOĞRAFÇILIKLA UĞRAŞIYORUM   

25 yıllık fotoğraf deneyimini sanatseverlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Kavuş, “Bu benim ilk sergim. 25 yıldır fotoğraf çekimleriyle ilgileniyorum. Özel ilgim arasında doğa var, çiçekler var, böcekler var. Bunlar yaşamı var eden faktörlerdir. Bunların yok olması demek, yaşamın yok olması demektir. Bu yüzden doğa fotoğraflarından oluşan bir sergi düzenledik. Sonbaharda çektiğim fotoğraflarla güzel bir sergi meydana geldi. Sergimiz 3 gün boyunca Batman Park AVM’de açık kalacak” dedi. (Necdet Çakır)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete