SPOR

KAYA, ENGELLİLERİ TEMSİLEN ANKARA’DAYDI

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonuna bağlı Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulüpleri Başkanlar toplantısı Ankara’da yapıldı.

KAYA, ENGELLİLERİ TEMSİLEN ANKARA’DAYDI
26-08-2015 21:19
Google News

Başkanlar toplantısına ilimizden Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Nasreddin Kaya katıldı. Başkanlar toplantısının yanı sıra gerçekleşen çalıştaya da katılan Kaya, yeni sezonda uygulanacak kurallar ve yapılacak değişiklikler hakkında görüş ve önerilerini de açıkladı. Ankara’da gerçekleşen başkanlar toplantısı ve yeni statü çalıştayına katılan Kulüp Başkanı Nasreddin Kaya “Dünyada Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligleri olan tek ülkenin Türkiye’nin olması hasebiyle, toplantıda ayrıca tekerlekli sandalye basketbol 2015–2016 sezonunda uygulanacak kurallar ile statü değişikliği için bir de çalıştay yapıldı. Çalıştay yapılan oturumlarda yeni sezonda uygulanacak kurallar ve yapılacak değişiklikler onay kurullarımız tarafından onaylandıktan sonra kamuoyuna açıklanacak” dedi.

Batman Engelliler Spor Kulübü’nün 2015–2016 sezonu hazırlık çalışmalarının da devam ettiğini açıklayan Kaya “15 Eylül’de yapılacak genel bir toplantı ve istişareden sonra yeni sezon için idmanlara başlayacağız. Batman’ı yeni sezonda Tekerlekli Sandalye Basketbol Liginde en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarımıza aralıksız olarak devam edeceğiz” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete