SİYASET

KAYAPINAR’IN HÜDA PAR’LI BELEDİYE BAŞKANI KONUŞTU

Gercüş İlçesi’ne bağlı Kayapınar Belde’sinin Hüda Par’lı Belediye Başkanı Samir Özhan, Batman’da gazetecilerle bir araya gelerek, beldede yaptığı çalışmaları anlattı.

KAYAPINAR’IN HÜDA PAR’LI BELEDİYE BAŞKANI KONUŞTU
18-11-2020 18:13
Google News

 

Öğretmen Evinde düzenlenen toplantıya, Hüda Par Batman İl Başkanı Davut Şahin ve Merkez İlçe Başkanı Muhammed Şerif Durmaz da katıldı. 

ŞEFFAF BELEDİYECİLİK YAPIYORUZ
Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Özhan “Kayapınar Belediyesi, Hüda Par’ın ilk ve tek belediyesidir. Şeffaf belediyecilik yapıyoruz. Göreve geldiğimizden beri beldede birçok önemli sorunu çözdük. Uyuşturucu sorununu bitirme noktasına getirdik. Beldemiz köy statüsüne getirilmişti. Bizler Kayapınar’ı belde olarak değil, ilçe bazında düşünerek projelerimizi hazırladık. Evlenen tüm gençlere çeyiz yardımı yaptık. Taziye sahiplerine bir öğün yemek verdik. 2 bin metrekare alanda park yapımına başladık. Taziye evimiz bitme aşamasında, Kur’an kursumuz sıva aşamasında. Tüm beldeye su verecek şekilde su pompalarını değiştirdik. Ara sokaklarda parke taşı yoktu, tüm parke işlemlerini yaptık. Kurduğumuz tekstil atölyesinde 65 istihdam sağladık. Belediyede çalışan 14 personelden 11’i benim aleyhimde çalışıyordu. Onları işten çıkarmadım. Tam aksine 65 kişiyi daha iş sahibi yaptık. Belediyenin borçlarını yavaş yavaş ödüyoruz. Belde dışında 8 bin metrekarelik arsada, millet bahçesi ve çok amaçlı bir salonu yapıyoruz” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete