SPOR

KAYGU ‘DOĞRU YOLDAYIZ’

Spor Toto 3. Lig takımlarından Petrolspor’un yöneticisi Reşit Kaygu, takıma direkt katkı sağlayacak futbolcularla görüşme halinde olduklarını söyledi.

KAYGU ‘DOĞRU YOLDAYIZ’
06-06-2014 19:37
Google News

Transfer komitesi olarak sıkı bir çalışma içerisine girdiklerini belirten Reşit Kaygu, Süper ligde ve Spor Toto 2. Lig'de forma giyen 5 futbolcu ile görüşme halinde olduklarını, bu oyuncularla gelecek hafta anlaşma sağlayabileceklerini belirtti.

Yeni sezonda lige iyi başlamak ve başarılı olmak istediklerini ifade eden Kaygu, "Takıma direkt katkı sağlayacak futbolcular transfer etmek istiyoruz. Bu nedenle lige yabancı olmayan, tecrübe sahibi futbolcular üzerinde duruyoruz. Kadromuza mutlaka takviyeler yapacağız. Yapımızı yeni lige göre ayarlayacağız. Ligde başarılı olabilmek için transferler yapacağız.  Görüşme halinde, anlaşmak üzere olduğumuz yetenekli futbolcular var. Kısa zamanda anlaşacağız" dedi.

Şu ana kadar doğru işler yaptıklarını belirten Kaygu, iç transferde Hüseyin Rüzgar, Muhammet Kalkan, Fatih Kanat, Emre Yüce ile karşılıklı anlaştıklarını söyledi. Kaygu, Hasan Ahmet Sarı, Mehmet Tosun ve Bilal Kılıç ile görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete