SPOR

KAYGU : ‘YİNE SES GETİRECEĞİZ’

3. lig temsilcimiz Batman Petrolspor yöneticisi Reşit Kaygu, Yeni sezonda yine ses getireceklerini söyledi.

KAYGU : ‘YİNE SES GETİRECEĞİZ’
17-06-2014 20:19
Google News

Teknik direktör Mehmet Şahan ile birlikte transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Petrolspor şu ana kadar 3 futbolcu ile sözleşme imzaladı. Petrolspor transfer komitesinde bulunan Reşit Kaygu gazetemize yaptığı açıklamada yeni sezona iddialı hazırlandıklarını belirtirken, “Maltepespor’dan Can Morgül ve Darıca Gençlerbirliğispor’dan Cem’i transfer ettik. Transfer bombalarımız devam edecek. Başkanımız Aydın Gülmez’in talimatı ile en iyisini yapmaya çalışıyoruz. 13 Temmuz’da başlayacak kamp dönemine kadar transferi bitirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Yeni sezona iddialı hazırlandıklarını belirten Reşit Kaygu, “Elimizdeki oyuncu kadrosu geçen sezon müthiş bir başarıya imza atarak, kendilerinden söz ettirmenin gururunu yaşadık.  Yapacağımız oyuncu takviyesi ile hedefimiz olan; koşan, savaşan, dinamik ve yılmayan bir ekiple bu sezon da ligde ses getireceğiz.” Şeklinde konuştu.

İÇ TRNASFREDE SORUN YOK

Geçen sezonun kadrosundaki futbolcular ile prensipte anlaştıklarını belirten Reşit Kaygu, “Şemsettin Ender Kılıç ve Uğur Durmuş ile yollarımızı ayırdık. Bu futbolcular kontenjana giriyordu. Teknik direktörümüzün talimatları doğrultusunda bu futbolcular ile helalleşip, kendilerine kulüp bulmalarını istedik. Geçen sezon formamızı giyen 10 futbolcu ile anlaşma sağladık. Önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalayıp, isimleri kamuoyunu açıklayacağız.” Dedi.   

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
10 Mayıs 2024 e-gazete