GÜNDEM

KAYIP ÇOCUK LEYLA’NIN AMCASI, GAZETEMİZE ULAŞTI

“Batman Halkından da destek istiyoruz”

KAYIP ÇOCUK LEYLA’NIN AMCASI, GAZETEMİZE ULAŞTI
29-06-2018 21:57
Google News

Ağrı’da bayram ziyareti için gittiği dede köyünde aniden ortadan kaybolan ve kendisinden 16 gündür haber alınamayan 3 yaşındaki Leyla Aydemir’in amcası gazetemize ulaşarak, arama çalışmalarına Batman Halkından da destek beklediğini söyledi.

AMCASI, GAZETEMİZE ULAŞTI

Ağrı’da, 3 yaşındaki Leyla Aydemir, bayramın birinci gittiği dede köyünde aniden ortadan kayboldu. Minik kızın bulunması için özel ekipler oluşturuldu, sosyal medyada seferberlik başlatıldı. Tüm uğraşlara rağmen 16 gündür minik Leyla’ya ulaşılamadı. Leyla’nın kaçırılmış olabileceği ihtimali güçlenirken, Amcası İbrahim Aydemir ise gazetemize ulaştı, yeğeninin bunması için Batman Halkından da destek istedi.

SOSYAL MEDYADA SIK SIK PAYLAŞIN

Amca İbrahim Aydemir “Yeğenim, büyük ihtimalle kaçırıldı. Şu anda hiçbir iz yok. Hiçbir ipucu yok. Sürekli gündemde tutarsak, inşallah bulunacak. İnanıyorum. Leyla’nın yaşadığına inanıyorum. Batman Halkından da sosyal medyada paylaşımları arttırmasını, Leyla’nın bulunması için seferberlik ruhuyla çalışmasını istiyoruz. Allah rızası için yardımcı olun” dedi. Minik Leyla’yı gören ya da yerini bilenlerin, 155 Polis İmdat’ı aramaları istendi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete