GÜNDEM

KAYIP EHLİYET, BAŞA BELA OLDU!

Batman’da genç şahsın kayıp ehliyetiyle araç kiralanıp hırsızlık suçu işlendi. Polise ifade vermeye götürülen genç şahıs, sigortalı işte çalıştığını kanıtlayınca suçlamalardan kurtulabildi.

KAYIP EHLİYET, BAŞA BELA OLDU!
25-08-2021 21:32
BATMAN
Google News

KAYIP EHLİYETİYLE ARAÇ KİRALANIP HIRSIZLIK YAPILMIŞ

19 yaşındaki Mikail Erdem, Batman’a tatile geldiği sırada ehliyetini kaybetti. Erdem, İstanbul’a dönerek klima tamir işinde sigortalı çalışmaya devam etti. İki hafta sonra Erdem, hırsızlık suçundan yargılanmak üzere polis tarafından gözaltına alındı. 19 yaşındaki genç, kayıp ehliyetiyle araç kiralandığı ve kiralık araçla hırsızlık suçu işlendiğini öğrendi.

SİGORTALI İŞİ, ONU KURTARDI

Polise ifade verirken ehliyetinin kayıp olduğunu ve kayıp ehliyetiyle araç kiralandığını belirten Erdem, İstanbul’da sigortalı çalıştığı işi delil olarak polise sundu. Gazetemizi ziyaret ederek oğlunun bayından geçenleri anlatan Baba Felemez Erdem “Oğlum Batman’a geldiğinde ehliyetini kaybetmişti. Pek ciddiye almamıştık. Bazen gazete ofisinizin önünden geçerken cama asılı olan sahipsiz kimlik ve ehliyetlere bakıyordum. Kayıp ilanı vermemekle hata etmişim. O ehliyetle Batman’da araç kiralanmış, hırsızlık suçunda kullanılmış. Oğlumu ifadeye çağırdılar. Oğlum, İstanbul’da çalıştığı sigortalı işin sigorta dokümanını gösterdi. Biz bu suçlamadan kurtulduk ama sigortalı işi olmasaydı bu suç üzerimize kalacaktı” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete